Mabo-Lifting

Voordelen

Waarom kiezen voor een knikheftruck?

De aislemaster knikheftruck heeft tal van voordelen. Ten opzichte van de VNA truck of de reachtruck kan de knikheftruck werken in nog smallere gangen, vanaf 1,6m breed, en kan zo uw maximale opslagcapaciteit benutten.

  • Plaatsbesparing

Zoals hierboven vermeld werkt de knikheftruck in smallere gangen dan de VNA truck of reachtruck. Hierdoor kan u met de knikheftruck tot 50% meer opslaan op dezelfde oppervlakte. Het toestel zorgt voor een optimaal gebruik van uw magazijn.

  • Binnen en buiten

Een grote troef van de knikheftruck ten opzicht van de reachtruck of de VNA truck is dat hij zowel binnen als buiten kan werken. Bij de reachtruck en de VNA truck zijn de banden en de bodemvrijheid vaak niet geschikt om ook buiten te werken. Zij vereisen meestal ook vlakke ondergronden. De knikheftruck daarentegen kan ook op oneffen ondergronden werken, ook in slechte weersomstandigheden. Dit geeft als voordeel dat u de knikheftruck kan inzetten voor het laden en lossen van vrachtwagens, zonder dat u een extra heftruck moet voorzien voor het werk buiten.

  • Ergonomische cabine met goeie zichtbaarheid

De cabine is zo ontworpen dat de bestuurder op een ergonomische en comfortabele manier kan werken met een goed zicht op de goederen en de omgeving. Omdat de bestuurder een zijdelings zicht heeft op de goederen, wordt schade aan de goederen, de omgeving en het toestel tot een minimum beperkt.

  • Gebruiksvriendelijk

Een knikheftruck is gemakkelijk te bedienen, een basisopleiding volstaan om met het toestel te leren werken.

  • Geen dure railgeleiding nodig

De knikheftruck heeft geen dure railgeleiding of aanpassingen aan de vloer nodig. Dit maakt dat het inschakelen van een knikheftruck geen dure infrastructuur kosten met zich meeneemt.

  • Diesel, LPG of elektrisch

Er bestaat zowel een diesel, LPG of elektrische versie van de knikheftruck. Bovendien kan de knikheftruck ook ingezet worden in koelmagazijnen of vriesmagazijnen.

  • Gangbreedte vanaf 1,6m – hefthoogte tot 15m

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mabo BeNeLux map